Hurmetta ja lurexia

tammikuu 29, 2008

Eilisilta meni J:n kanssa mukavasti kummipoika Oliverin luona synttäreitä vietellessä. Ukolle oli tullut taas rutkasti lisää tukkaa ja sormellakin osoitteli kuin E.T. konsanaan :) Lahjoja oli tuotu iso kasa. Kirjoja, äänteleviä kirjoja, hassupintaisia kirjoja, ruokailuvälineitä, palikoita, lisää äänteleviä kirjoja, lampaantalja ja myös yksi yövalo. Lahjoista taisivat kyllä nauttia aikuiset synttärivieraat itse sankaria enemmän. Erivärisiä ja -muotoisia puupalikoita oli tosin Oliverinkin mielestä kiva heitellä pitkin lattioita.

Kakku oli hieno, sellainen sininen kuplavolkkari, jonka rekkari oli ”Oliver-1″ ja kaikkea muutakin hyvää oli tarjolla yllinkyllin. Notkuvan herkkupöydän äärellä sitä aina muistaa vanhenemisen hyvät puolet, oli sitten kyseessä omat kemut tai kenen tahansa muun :)

Powered by WordPress