Hurmetta ja lurexia

helmikuu 3, 2008

Uutta leiskaa pukkaa vanhan WordPressin syövereistä löydetyn väliaikaisen tilalle. Juosten kustu on puoliksi tehty, eikä parin tunnin näppäilyn jälkeen mitään nättiä voi odottaakaan, joten saa nyt kelvata ainakin tovin. Pientä graafista kikkailua tämä vielä kaipailisi ja tietysti jonninverran fantsuja JavaScript-kökkäreitä Prototypellä ja Scriptaculouksella höystettynä, mutta ne saa nyt vähäksi aikaa jäädä muhimaan.

Pinja on rockVaikka otsikko toista sanookin, valkoinen taitaa olla nykyään taas uusi valkoinen ja tuo tummanpuhuvan taustan aikakausi alkaa jo pikkuhiljaa olla ohitse. Tai oikeastaan värikäs on uusi valkoinen ja valkoinen lienee uusi musta. Niin se homma vain etenee. J on tämän viikonlopun taas reissussa, joten Nellan ja Pinjan seurassa on mennyt tämä päivä. Pinjalla on kirjaimellisesti tapana kerätä energiaa uudella parketilla juosten, joten sohvalla pötkötellään yleensä karvat pystyssä :)

Ja loppuun vielä kunnianosoitus WordPressin automaattitallennukselle. Compiz-fusion laittoi äsken kesken kirjoituksen koko X:n niin juntturaan, että ainoastaan reset-nappulan painaminen sai koneen taas pystyyn. WordPress oli kuitenkin tallentanut kirjoitetun tekstin hieman aikaisemmin, joten eipä tarvinnut kirjoittaa koko rimpsua uudelleen. Kyllä tekniikka on hienoa.

Powered by WordPress