Hurmetta ja lurexia

helmikuu 12, 2008

Perjantaina vietimme dipbailuja. Paikalla allekirjoittanut, koirat ja 4*J, sekä julmetusti purtavaa vihanneksista karkkiin ja hot wingseista mustikkamuffineihin. Luonnollisesti kemuihin kuului myös armottomat kamppailut Singstarin parissa. Keskiviikkona tulleen Singstoren päivityksen johdosta mukaan tarttui uusista kappaleista MC Hammerin U Can’t Touch This, UB40:n Red Red Wine ja Whitney Houstonin jollotus The Greatest Love Of All. Storen vanhoja kappaleista koneelle haettiin Men At Work:n legendaarinen Down Under ja Europen ehkä vieläkin legendaarisempi Final Countdown :)

Hieman turhauttaa tosiaan tuo Singstoren nykytilanne. Päivityksiä tulee tätänykyä ilmeisesti parin viikon välein, mutta eivätpä ainakaan toistaiseksi kovin hääppösiä ole olleet. Ensimmäinen päivitys toi noin 15 suhteellisen tuntematonta kappaletta ja tämä seuraava ainoastaan 7. Täytyy kuitenkin muistaa, että pelintekijän (London Studios) lupauksissa oli koko PS2:n valtava 350:n kappaleen katalogi jo julkaisussa ja julkaisusta on kuitenkin jo useampi kuukausi. Ensimmäinen päivitys tuli vasta monen viikon vaitiolon ja yhden pitkän adressin jälkeen. Toivotaan nyt kuitenkin suurempaa valikoimaa viimeistään silloin, kun peli julkaistaan ison veden toisella puolella tässä lähitulevaisuudessa. Alkaa nuo vanhat kipaleet jo tulla turhan tutuksi.

Ja skabahan päättyi jälleen kerran joukkueiden O&J vs J&J väliseen 7-7 tasapeliin. Mutta ei hätiä, vielä me teidät nujerramme!

Powered by WordPress