Hurmetta ja lurexia

maaliskuu 14, 2008

Kuten aikaisemmin jo uhkailin, suunnitelmissamme oli punaistuttaa makkarin seinä. Alkuviikosta kävimme hakemassa läheisestä rautakaupasta maalit ja rensselit ja toki saimme myös J:n vanhemmilta tukea tarvikkeiden muodossa. Eilettäin (torstaina) ryhdyimme sitten varsinaisesti hommiin. Paikkojen siivous, suojaus ja teippaus oli ensimmäisenä listalla ja sitten ryhdyimmekin maalaamaan. Maalattu makkari, vol. 2Ensimmäisen kerroksen jälkeen seinä näytti aivan järkyttävältä. Yritimme kuitenkin uskotella toisillemme, että toinen kerros kaiken pelastaa voi. Ja hyvähän siitä tuli (kts. oheinen kuva). Kirkkaassa päivänvalossa seinästä saattaa erottaa epätasaisempia kohtia, mutta ainakin on itsemaalatun näköinen ja tuo ihan uutta ilmettä huoneeseen :)

Ikkunan ja seinän väliin on tarkoitus vielä laittaa päällekkäin kaksi sisustustaulua (?). Toinen maalataan punaisella ja siihen tehdään verhon sävyisellä vihreällä kuvioita ja toisessa värit ovat toisinpäin

Sisustustekninen uutinen on myös se, että tässä lähipäivinä kotiovelle kannetaan postimiehen toimesta uusi Sonyn KDL-40D3500 -taulutelkkari. Vanha Thomsonin kuvaputki lähtee jonnekin viemästä tilaa olohuoneesta ja tilalle tulee siis tuo 40-tuumainen ihanuus. Yritä nyt tässä sitten vielä pöksyissä pysytellä.

Powered by WordPress