Hurmetta ja lurexia

huhtikuu 29, 2008

Tänään jätin työpaikan pölyt taakseni ja suuntasin ennen kymmentä Gigantin porteille GTA IV:n julkaisupäivän kunniaksi. Tulin paikalle noin kymmentä vaille ja paikalla oli ehkä noin 40-50 ihmistä jo jonottamassa.

Kuluuhan se työpäivä näinkin

Monella oli näköjään jäänyt työpäivä kesken, sillä siellä näkyi mm. ISS:n ja Oulun Energian työvaatteita. Ovien auetessa paikalle oli ehtinyt vielä samanmoinen määrä jonottajia lisää, mutta suuresta ihmismäärästä huolimatta kukaan ei rynninyt eikä käyttäytynyt töykeästi, vaan pelilaarille liidettiin vauhdikkaan tyylikkäästi. Itse olin peliständillä ehkä noin sijalla 15-20 ja kassalle kerkesin ennen suurinta ryntäystä ehkä seitsemäntenä. Pelejä näytti olevan rutkasti molemmille alustoille, joten voipi olla että kaikki jonottaneet saivat omansa.

GTA IV, hauska tavataYksi henkilö tosin jäi ainakin ilman. Hieman edempänä jonossa ollut nuori kaveri oli jättänyt (kenties tarkoituksella) henkkarit kotiin, ja peli jäi saamatta. Voin vain kuvitella fiiliksiä. Mutta nyt sitten vain pitäisi jotenkin jaksaa työpäivä ahertaa, ennen kuin pääsen liimaamaan takamukseni sohvaan ja naamani telkkariin. Voi olla että vapun jälkeen pleikkari huutaa kyljet punaisena hoosiannaa.

Powered by WordPress