Hurmetta ja lurexia

toukokuu 5, 2008

Vappuaattona rynnimme viime tingassa Linnanmaan marketeille. Kauppauskollisina kävimme tietysti vihreässä marketissa, mutta sieltä ei kuitenkaan ihan kaikkea tarvittavaa löytynyt ymmärrettävästi kovan kysynnän vuoksi. J sitten suuntasi naapurikauppaan ja minä jäin odottelemaan ulko-ovien kupeeseen. Joutessani siinä sitten silmäilin kaupan ilmoitustaulua ja silmään osuikin muutama mielenkiintoinen ilmoitus, joista kuvia ohessa.

Veikkaisin ammattikoululaista:

Amis menopeliä vailla

Ja mummolta viedään pyörä alta:

Voi mummo parkaa, liekkö edes tietoinen että pyörä on kaupan?

Julkkisten roina on aina kysyttyä:

Kukapa ei Sanin renkaita haluaisi, varsinkin nyt kun Aikakone tekee paluuta.

Ja sokerina pohjalla:

Vapun jälkeen on varmasti vatsa kovalla ja silloin iso hanuri on kyllä tarpeen

Powered by WordPress