Hurmetta ja lurexia

toukokuu 15, 2008

Jokunen viikko sitten työpaikalle hommattiin tuliterä Stiga-pöytälätkä. Sitä onkin nyt hinkattu sitten päivästä toiseen ja on pojat huisia. Innovatiivisena firmana ihan perinteinen pöytälätkä ei tietystikään tyydytä, vaan firman sisäisenä projektina tulossa on jotain todella hienoa aiheeseen liittyen. Siitä kenties lisää myöhemmin. Nyt työtehoa on parannettu kuitenkin niin, että alakerrasta ei tarvitse raahautua yläkertaan katsomaan toisten pelaamista, vaan peli näkyy livenä tykillä heijastettuna alakerran seinällä ja hommia voi tehdä siinä ohessa. Ja työtehoa parannettiin myös niin, että tykin kuva tulee muutaman sekunnin viiveellä, joten kun yläkerrasta kuuluu huutoa, osaavat kaikki pääntää käänsä nähdäkseen parin sekunnin päästä tulevan maalin :) Toki livekuva näkyy myös netin kautta sisäverkossamme, jolloin laiskimpien ei tarvitse edes kääntää päätä.

Alakerran kisastudio

Powered by WordPress