Hurmetta ja lurexia

toukokuu 19, 2008

Subwayn vihainen naismyyjäMistäköhän johtuu, että aina Subwayssa käydessämme paikan naismyyjät ovat aina todella tympääntyneitä ja epäkohteliaita? Ennen viikonloppua olin käynyt ainoastaan Torikadun liikkeessä, ja siellä suurin osa myyjistä oli juurikin naispuolisia ja lähes poikkeuksetta aina naama norsun vitulla. Lauantaina sitten J ja Je kävivät Tuiran uudessa liikkeessä ja kehuivat paikan ystävällisiä nuoria miespuolisia myyjiä. Mehän muut sitten tietysti teimme johtopäätöksen, että tietysti he olivat ystävällisiä ja avuliaita kun kaksi viehättävää nuorta neitoa astuu liikkeeseen.

Sunnuntaina tuo ihme tuli sitten itsekin todistettua. Kun astuimme sisään, olimme (minä, Je & JR) liikkeen ainoat asiakkaat. Tiskin takana touhuili nuori neiti, joka kyllä selvästi huomasi meidät, muttei kuitenkaan tehnyt pariin minuuttiin elettäkään palvellakseen meitä. Siinä hän ainoastaan tsiigaili uuniin ja venytti piliä. Noh, hetken siinä seistyämme hän viimein tuli kysymään tilaustamme (edelleen tervehtimättä). Samalla hetkellä takahuoneesta riensi auttamaan suuren tilauksemme kanssa nuori mies, joka valloitti koko porukan kohteliaisuudellaan. Isot propsit kyseiselle jannulle, hänen ansiostaan tulemme Tuiran liikkeessä varmasti toistekin asioimaan.

Powered by WordPress