Hurmetta ja lurexia

kesäkuu 3, 2008

Lähikaupassamme on monenlaisia myyjiä. Yksi myyjistä (vaalea, keski-ikäinen naishenkilö) on aina naama norsun vitulla, mutta vastapainoksi kauppaan tuli vastikään oikein mukava 30-40 -vuotias myyjätär. Aina hän jaksaa heittää legendaa, vaikka jonoa ja kiirettä piisaisikin. Tänään hän piippasi ostokset normaalisti, jonka jälkeen annoin pankkikorttini. Kortti kuitenkin lipsahti kädestäni ja tipahti jonnekin kassakoneen taakse, mistä myyjä sai sen kuitenkin poimittua. Kävimme suurinpiirtein seuraavanlaisen keskustelun:

O: – Ohops, anteeksi
M: – No sinähän rupesit nakkelemaan!

Myyjä vingutti korttia ja antoi sen takaisin minulle.

O: – Kiitoksia
M: – Ei sitä nyt tarvi kuitenkaan riehumaan alkaa
O: – No pitäähän sitä ny vähän työpäivän lopun kunniaksi
M: – No ei se kyllä ole mikään tekosyy!

Hulvaton mamma, ei voi muuta sanoa :)

Powered by WordPress