Hurmetta ja lurexia

elokuu 1, 2008

Luovutin

Filed under: Elämää,Yleistä höpinää — Olli @ 21:41

Kävin tänään luovuttamassa verta ja hyvä niin, sillä viime kerrasta näyttäisi papereiden mukaan kuluneen jo lähes kaksi vuotta. Monesti on ollut tarkoitus mennä, mutta yksin ei ole tullut lähdettyä. Tälläkin kertaa kyselin työkavereita mukaan, mutta ei neula oikein houkutellut vaikka ylistinkin maittavaa ruokatarjontaa. Tälläkin kertaa tarjolla oli kaikenlaista hyvää syötävää ja juotavaa. Viime kerrasta uutta olivat muun muassa herkulliset kolmioleivät ja jäätelö.

Itse luovutus meni ongelmitta, vaikka meinasikin olla lähellä, etten olisi päässyt sideharsorullaa puristelemaan. Viime kerralla hemoglobiiniarvo huiteli jossain 175:n paikkeilla, kun nyt kahden tai kolmen mittauksen keskiarvoksi saatiin ainoastaan 139. Alarajahan miehillä on 135, mutta suuren pudotuksen takia henkilökunnan piti soitella jollekin lääkärille ja varmistaa luovutuksen mahdollisuus. Lisäksi sain rautatabletteja naposteltavaksi kotiin.

Tämänkertainen luovutus taisi olla kuudes tai seitsemäs ja tästä lähtien aion kyllä käydä useamminkin. Onhan se kuitenkin hyvään tarkoitukseen ja tokihan se tarjoilu aina houkuttelee. Ja hyvän mielenkin sieltä aina saa :)

Powered by WordPress