Hurmetta ja lurexia

elokuu 29, 2008

Varoitus! Teksti sisältää spoilereita ja tapahtumia GTA IV -pelistä, joten jos peli ei kiinnosta tai et ole vielä päässyt pelissä loppuun saakka, lopeta lukeminen vaikka tähän.

Kate McRearyVietin tänään ehkä ansaitsematonta vapaapäivää ja eihän parempaa tapaa liene sitä viettää, kuin Niko Bellicin saappahissa. Nikon serkku Roman meni naimisiin rakkaan Malloriensa kanssa ja häät olivat hienot ja sopivan intiimit. Nikolla oli seuralaisenaan on/off -tyttöystävänsä Kate. Kun hääseurue asteli tapahtuman jälkeen kirkon portaita alas, ajeli kirkon edestä selvästi Nikolle katkeroitunut Jimmy Pegorino. Pegorino avasi tulen kohti seuruetta yrittäen saada Nikon hengiltä. Papalla taisi kuitenkin käsi hieman täristä ja hengestään pääsikin Kate. Ymmärrettävästi Niko oli tapahtuneesta murheen murtama ja vannoi kostoa.

Jimmy PegorinoJokusen päivän tapahtumaa surettuaan (ja Pegorinon listittyään) tuli Nikolle soitto tuntemattomasta numerosta. Katehan siellä soitteli ja pyysi treffeille. Kakkahan siinä meinasi tulla housuun kun tuolla lailla haudan takaa tyttö soittelee. Noh, Niko kävi hakemassa Katen kyytiin ja treffeille mentiin. Sen verta tilanne oli kuitenkin järkyttävä, että Niko otti ja tirpaisi treffien päälle Katea turpaan. Oppiipahan olemaan eikä tuolla viisiin kummittele, perkele.

Powered by WordPress