Hurmetta ja lurexia

syyskuu 22, 2008

Blogin päivitys on ollut nyt jonkun aikaa telakalla (siitä suuret kiitokset erinomaiselle palveluntarjoajalle, Futuronille, tästä ja muista kyseisen firman sankariteoista lisää myöhemmin). Tänään kuitenkin kotiovesta pamahti sisälle Guitar Hero III: Legends Of Rock kahdella Les Paul -skeballa varustettuna. Talon kauniimpi osapuoli tosin on mahdollisimman runsain mitoin kyseistä harrastusmuotoa vastaan, mutta onneksi sain hänet ylipuhuttua (kiitos, J :)) Lisäksi sain vermeet niin hyvällä tarjouksella että on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Eli teretulemast vaan ottamaan battlea allekirjoittanutta vastaan! :) Tosin yhden testikerran ja noin 10 biisin jälkeen taso ei edelleenkään kolmella napilla päätä huimaa, mutta eiköhän se tästä vielä parane.

Viikonloppuna vietimme porukalla (minä, 4*J, L) peli-iltaa (tai koko viikonloppu siinä oikeastaan meni) ja SingStoren väki lupaili vaikuttavaa päivitystä torstaille ja näin ollen hyviä laulumeininkejä viikonlopulle. Jostain teknisistä ongelmista johtuen päivitys tuli kuitenkin vasta tänään maanantaina, mutta oi ja voi että olikin oikein erinomaisuutta lähentelevä pläjäys. Ohessa letkuja pitkin juuri valuva ennätyssuuri kappalesetti:

  • Earth Wind & Fire – ”Boogie Wonderland”
  • Judas Priest – ”Breaking The Law”
  • Kim Wilde – ”Kids In America”
  • Savage Garden – “To the Moon and Back”
  • Seal – ”Kiss From A Rose”
  • Eppu Normaali – ”Vuonna ’85″
  • J Karjalainen Ja Mustat Lasit – ”Doris”
  • Stella – ”Aamun Kuiskaus”
  • Stella – ”Korkokengät”
  • Yö – ”Joutsenlaulu”

Muuten lista oli jotakuinkin ennalta suunniteltu, mutta tuo Boogie Wonderland yllätti positiivisesti. Tuttu laulu tosin, mutta nimi ei sanonut etukäteen mitään.

Mutta joo, hieman flunssaa näyttäisi olevan lähipiirissä, joten saapa nähdä milloinka sitä itse joutuu jäämään aamulla vällyjen väliin. Toistaseksi kuitenkin ollaan tolpillaan. Ei kait siinä sitten muuta ku soittamaan Paranoid!

Powered by WordPress