Hurmetta ja lurexia

joulukuu 8, 2008

Gigantin mainos all over again, mut here goes :)

Tänä jouluna en kummempia lahjoja tarvitsekaan, sillä luulen tulevan vuoden tuovan jo niin paljon tullessaan, että joululahjat siihen päälle olisivat jo vähän liikaa. Lisäksi etelästä tulee perhettä jouluksi tänne, joten mikäpä sen mukavampaa. Mutta jos kuitenkin tuntuu että pukin pajan nurkissa on ylimääräistä roinaa, niin seuraavia juttuja saa kyllä mielellään tuoda. Mikään välttämättömyys se ei kuitenkaan ole ja ilmankin pärjään erinomaisesti :P

Sukkia ja boksereita

Vielä jonkun verran löytyy ehjiä sukkia, mutta eiköhän ne tulevan vuoden aikana kulu loppuun. Boksereitakin tarvii aina ja mielellään sellaisia M-kokoisia ei-löysälahkeisia.

Leffoja

DVD:t ja Blu-ray -leffat ovat aina tervetulleita. Myös leffaliput tulee varmasti käytettyä.

Rock Band 2 -peli (PS3-versio)

Huhujen mukaan uusi Guitar Hero World Tour on saapumassa tänne jouluna ja koska GHWT:n soittimet toimivat Rock Band 2:n kanssa ja koska RB:n biisivalikoima on Guitar Heroon verrattuna huikea, olisi tuo RB2:n pelilevy erittäin kiva juttu. Ilmeisesti tuota ei vielä Suomesta saa (ja vaikka saisi, hinta olisi perinteisen suolainen 69-79 euroa), mutta esimerkiksi tuttu ja turvallinen VG+ toimittaa tavaraa myös Suomeen asti muutaman euron postikuluilla: http://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=14722 . Rock Band 1 -pelin levyllä julkaistut kappaleet ovat levyversioista taas aivan ylivertaisia, mutta valitettavasti GHWT:n rummut eivät toimi RB1:n kanssa.

Muut toivepelit

Ohessa lista peleistä, joista olen myös syksyn aikana haaveillut. Mikäli haluaa välttämättä tukea kotimaisia kauppoja, joutuu peleistä pulittamaan sen 59-79 euroa liikkeestä ja pelistä riippuen. Hyviä ja luotettavia ulkomaisia vaihtoehtoja ovat sen sijaan Jerseyn saarilla (Englannin kanaalissa) sijaitsevat Play.com ja BlahDVD sekä Kanadalainen VG+. Play.comista tilatessa postikulut sisältyvät hintaan, kun taas kahdessa muussa postikulut ovat parin-kolmen euron luokkaa. Toivelistan pelien hinnat vaihtelevat em. liikkeissä Singstarin noin 20 eurosta Far Cry 2:n noin 35 euroon. Aikamoinen ero, vai mitä?

  • Little Big Planet
  • Singstar Abba
  • Far Cry 2
  • Call of Duty: World at War
  • Rock Band 1

Muut

  • Party Alias vaikuttaisi aika hauskalta seurapeliltä
  • Urheilutarvikkeita ja muita tarvii aina
  • Suklaat ja namit maistuu
  • AA- ja AAA-paristoja kuluu, joten laturi + akut olis kivoi

Mutta eiköhän tuossa tullut jo aika lailla. Täydennän listaa jos vaan jotain tulee mieleen :)

Powered by WordPress