Hurmetta ja lurexia

toukokuu 6, 2010

Viime aikoina julkisen avautumisen tarpeisiin on riittänyt Facebook ja Twitter ja blogin kirjoittelua ei ole tarvinnut harrastaa. Tosin pari viikkoa sitten asensin luuriin (Nokia 5800 XM) uuden WordPress-softan ja testasinkin sitä yhden blogikirjoituksen merkeissä. Juuri kun olin ohjelmaa kehumassa näppäräksi, kaatui koko roska ja teksti katosi taivaan tuuliin. Eli jäipä sitten syystäkin kehumatta.

Joskus elämän heikoimpina hetkinä (koodaillessa lähinnä) on pakko purkaa ajatuksia jonnekin ja monesti siihen mieluummin käyttää Twitteriä kuin Facebookia. Twitterissä nuo suomalaiset tutut ovat vähissä, joten siksi sinne tulee aina väännettyä ulkomaaksi. Nyt on testissä WordPressin Twitter Tools -plugin, jonka avulla tweetit saa blogiin ja toisinpäin. Katsotaan miten toimii.

Powered by WordPress